En snabbis till Göteborg

Är påväg till Scandinavium, tyvärr inte för att vara med själv i år utan för att titta på min elev Daisy och för att säga hej till mina sponsorer som nog snart börjar jaga mig med piska för att jag ska visa mig på en riktig tävlingsplats igen. ;) Har ju omorganiserat lite och kommer om allt blir som det ska att vara tillbaka ordentligt till SM i Hammarö i maj, förhoppningsvis bättre och lite mindre splittrad än innan när jag haft för mycket att göra runt omkring. 
 
Känner någon av mina vänner för att vara säker på att träffa mig i göterborgsvimlet idag så är jag bokad till St Hippolyts monter kl 17-18, dit kan ni även komma om ni har någon fråga eller fundering om hur vi på Loviseholm tänker när vi tränar, sköter och utfodrar våra hästar. 
Jag kommer såklart som vanligt även att hänga en del med mina vänner på TORSTENSON hästtransportcenter (som tidigare hette VHTC). Ska bli riktigt kul att träffa alla igen och få lite ny inspiration efter sanslöst många timmar nötandes hemma i ridhuset. :) 
 
 
 
 
 
Förra året vann jag sjuårsklassen i Scandinavium med fina lilla Candlelight K, att rida ärevarv först inför fullsatta läktare i Göteborg är obeskrivligt häftigt och jag längtar tills jag får uppleva något liknande igen. :) 
Visa fler inlägg